"Selv en rejse på
tusind mil begynder
med ét skridt"
-Lao Tzu

Om Egil Rausner

"Gennem vores handlinger skaber vi et bedre liv og gør en forskel. Derfor arbejder jeg med resultater. Dine resultater både som leder men først og fremmest som menneske.

Coaching hos mig bygger, ud over effektive coaching værktøjer, også på de oplevelser jeg selv har haft med at sætte mål og nå dem. Med at opnå glæden ved at gøre det rigtige - det vigtige - og vokse personligt. Det føler jeg er, at leve autentisk.

Jeg glæder mig til at dele min erfaring og hjælpe dig frem til dine mål."

 

 -Egil Rausner
 
 

Egil Rausner er certificeret Life- og businesscoach og Enneagram Practitioner. Er uddannet hos Manning Inspire og Thinkaboutit, og arbejder med coaching, workshops og foredrag for private og virksomheder.

 

Etik

Grundregler for etik og coaching

Jeg overholder de etiske grundregler sat af ICF (International Coach Federation). Coaching er et effektfuldt og seriøst værktøj og derfor udviser jeg den respekt for dig som klient, som forventes af en person, der får professionelt kendskab til et andet menneske. 

Dine personlige oplysninger beskyttes på professionel vis og jeg udviser som coach samme tavshedspligt, som en terapeut er underlagt.

Jeg opfordrer dig til at læse "Code of Ethics" fra ICF: The ICF Code of Ethics.

 

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive for uforpligtende information.
Klik her >

 

© Copyright 2008, Egil Rausner - Alle rettigheder forbeholdt