"Selv en rejse på
tusind mil begynder
med ét skridt"
-Lao Tzu

 
 

Brug din personlighed

 Skræddersyet udviklingsforløb til ledere: 

 • Vækst som leder og menneske
 • Balance mellem privatliv og arbejde
 • Forankring i en kaotisk hverdag
 • Rummelighed som menneske i forandringsprocesser
 • En solid positiv tilstand hvorfra du kan håndtere stress og pres optimalt

  "Målrettet vækst og potentiale
... gennem autentisk lederskab" 

"Dine talenter og ressourcer som leder frigøres til at skabe din optimale lederstil. Du udarbejder en strategi for dit autentiske lederskab. Det sker ved bevidst opmærksomhed, supervision og indsigt i adfærd og mønstre."

Læs mere om Autentisk lederskab...

 

Enneagram Foredrag

Har du hørt om enneagrammet?  Enneagrammet er værktøjet til dybere indsigt i egne og andres adfærdsmønstre. Flere og flere større virksomheder uddanner medarbejderene i forståelse af dette stærke udviklingsværktøj.

Læs hvad enneagrammet kan gøre i din virksomhed. Klik her >

 

Nærvær

... som leder og menneske.

Til ledere: Coaching og facilitering i balance og personlig vækst. Gennem selvindsigt, træning i nærvær og supervision.

Læs mere om nærvær...

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og værktøj omkring:

 • Stresshåndtering
 • Enneagrammet
 • Balance
 • Handlekraft
 • Arrangementer
 • Og meget mere...

Tilmeld dig i dag: Klik her >

 

Oneness, by Egil Rausner followers

Links

Her er et par links jeg kan anbefale.

cfym.dk er Center for Yoga og Meditations website, hvor du kan se hold og tilmelde dig både almindelige meditations- og yogahold.

frispark.com er website for Frispark.com ved Alex Haurand og Dorrit Larsen, eksperter i stresshåndtering.

www.enneagrammet.com er en side der omhandler Enneagrammet på Dansk, Svensk, Norsk og Engelsk du finder beskrivelser af hver Enneagram Type, Enneagrammmets histore. Hvad hver personlighedstype bidrager med og hvad de trives med. hvordan Enneagrammet bliver brugt i coaching sammenhænge,  i kommunikation, i ledelse og lederudvikling, teamudvikling og personlig udvikling.

www.coreprofile.com er en Enneagram personprofil en slags personlighedstest. her kan du også prøve en gratis Enneagram test. Personlighedstesten som bliver brugt i forbindelse med lederudvikling og teambuilding - teamudviklingog naturligvis personlig udvikling. Det er muligt at få en personlig tilbagemelding på din CoreProfile, men i kan også som team få en team analyse med jeres blinde vinkler, styrker og udviklingspunkter

www.corefinder.dk Er en Enneagram Konsulent og uddannelses virksomhed der afholder kurser, uddannelser og skræddersyede udviklingsforløb for virksomheder som  De arbejder for virksomheder som LEGO, Leo Pharma, GlaxoSmithKline, CBB Mobil,Coloplast, flere kommuner etc. De tilbyder også en åben certificeret Enneagram Coach uddannelse samt en certificeret konsulent uddannelse og naturligvis også Enneagram introduktions kursus. Mia og Balder Striim er forfattere til bogen: Brug dit Enneagram - Kender du typen - Coaching  - Formidlinger. Det er dem du møder på alle deres uddannelser og kurser.

 

© Copyright 2008, Egil Rausner - Alle rettigheder forbeholdt