"Selv en rejse på
tusind mil begynder
med ét skridt"
-Lao Tzu

 
 

Brug din personlighed

 Skræddersyet udviklingsforløb til ledere: 

 • Vækst som leder og menneske
 • Balance mellem privatliv og arbejde
 • Forankring i en kaotisk hverdag
 • Rummelighed som menneske i forandringsprocesser
 • En solid positiv tilstand hvorfra du kan håndtere stress og pres optimalt

  "Målrettet vækst og potentiale
... gennem autentisk lederskab" 

"Dine talenter og ressourcer som leder frigøres til at skabe din optimale lederstil. Du udarbejder en strategi for dit autentiske lederskab. Det sker ved bevidst opmærksomhed, supervision og indsigt i adfærd og mønstre."

Læs mere om Autentisk lederskab...

 

Enneagram Foredrag

Har du hørt om enneagrammet?  Enneagrammet er værktøjet til dybere indsigt i egne og andres adfærdsmønstre. Flere og flere større virksomheder uddanner medarbejderene i forståelse af dette stærke udviklingsværktøj.

Læs hvad enneagrammet kan gøre i din virksomhed. Klik her >

 

Nærvær

... som leder og menneske.

Til ledere: Coaching og facilitering i balance og personlig vækst. Gennem selvindsigt, træning i nærvær og supervision.

Læs mere om nærvær...

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og værktøj omkring:

 • Stresshåndtering
 • Enneagrammet
 • Balance
 • Handlekraft
 • Arrangementer
 • Og meget mere...

Tilmeld dig i dag: Klik her >

 

Oneness, by Egil Rausner followers

Nærvær i nuet

... stilhed, renhed, rummelighed

Nærvær er det stærkeste budskab om samhørighed vi kan sende til omverdenen, kolleger, familie, venner eller hvem der nu omgiver os. Det er samtidig en af de største gaver vi kan give os selv. Nærvær er rendyrket fokus på nuet, på dét, der forhåbentligt står øverst på listen i vores liv: Selve livet og hvordan det leves i sig selv.

Det er store ord, og nærvær beviser sig igen og igen ved blot at blive praktiseret. Man behøver blot at vende sig mod verden i dag for at se det modsatte, kald det "fravær", blive praktiseret i stor stil. Til stor skade både for organisationer, medarbejdere, familier og individder og til skam for os selv, når vi gang på gang "falder i" og glemmer os selv og hinanden.

Foredrag om nærvær handler om hvordan vi dels undgår fravær og hvordan vi modsat kan opdyrke nærvær. Samtidig er det en indsigtsgivende og inspirerende kilde til samarbejde på tværs og en opfordring til at se indad før vi ser "ud" eks. efter et sted at placere skyld eller ansvar.

I hverdagen, på jobbet, hjemme eller hvor som helst, kan nærvær kan bringe det bedste frem i os. Foredraget handler derfor lige så meget om den styrke og autentiske tilstand vi bringer os i ved at fokusere på nuet og de ressourcer vi åbner for, når nærvær er hvad vi gør.

Foredraget og workshoppen har indlagte øvelser, som giver en praktisk hands-on oplevelse af - og metoder til - at være nærværende. Både den teoretiske vinkel og den pratktiske side bliver dermed belyst, så deltagerne kan tage oplevelsen med hjem og arbejde videre med den.

 

Nærvær kort fortalt

1. Nærvær er en oplevelse.

2. Nærvær gør os rummelige og autentiske. Det handler om nærvær mellem mennesker. På den måde er det relevant for dem, der ønsker at forebedre relationer, bringe den indre styrke i spil og opnå en "stille storm" i det indre.

3. Nærvær spiller en stor og positiv rolle for menneskets psyke. Det har været kendt i mange tusinde år lige fra østens filosofi til såvel europæisk gnosticme som indiansk visdom. Der ligger en skat begravet lige under vores fødder, som blot venter på at blive opdaget, eller genopdaget om man vil.

  

For mere information...

Få inspiration og viden. Book et foredrag om nærvær.

Klik her >

 

© Copyright 2008, Egil Rausner - Alle rettigheder forbeholdt