"Selv en rejse på
tusind mil begynder
med ét skridt"
-Lao Tzu

 
 

Brug din personlighed

 Skræddersyet udviklingsforløb til ledere: 

 • Vækst som leder og menneske
 • Balance mellem privatliv og arbejde
 • Forankring i en kaotisk hverdag
 • Rummelighed som menneske i forandringsprocesser
 • En solid positiv tilstand hvorfra du kan håndtere stress og pres optimalt

  "Målrettet vækst og potentiale
... gennem autentisk lederskab" 

"Dine talenter og ressourcer som leder frigøres til at skabe din optimale lederstil. Du udarbejder en strategi for dit autentiske lederskab. Det sker ved bevidst opmærksomhed, supervision og indsigt i adfærd og mønstre."

Læs mere om Autentisk lederskab...

 

Enneagram Foredrag

Har du hørt om enneagrammet?  Enneagrammet er værktøjet til dybere indsigt i egne og andres adfærdsmønstre. Flere og flere større virksomheder uddanner medarbejderene i forståelse af dette stærke udviklingsværktøj.

Læs hvad enneagrammet kan gøre i din virksomhed. Klik her >

 

Nærvær

... som leder og menneske.

Til ledere: Coaching og facilitering i balance og personlig vækst. Gennem selvindsigt, træning i nærvær og supervision.

Læs mere om nærvær...

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og værktøj omkring:

 • Stresshåndtering
 • Enneagrammet
 • Balance
 • Handlekraft
 • Arrangementer
 • Og meget mere...

Tilmeld dig i dag: Klik her >

 

Oneness, by Egil Rausner followers

Enneagrammet

Et stærkt udviklingsværktøj.

Enneagrammet anvendes i vid udstrækning til personlig udvikling, forbedring af samarbejde og gør os selvhjulpne både individuelt og i grupper, når det drejer sig om stress, konflikter, kommunikation og overordnet set i relation både til os selv og andre.

 

Én af de ting, der gør enneagrammet særligt anvendeligt til personlig udvikling, er den præcise beskrivelse af personligheden, som forklarer hvordan vi reagerer under pres, i sociale relationer og hvordan nærvær og fokus kan bringe sider af os selv frem, som støtter og hjælper ikke bare vores egen personlige udvikling, men også andre i relationen til dem.

 

Enneagrammet. Pilenes retning og forbindelser mellem tallene har hver deres særlige betydning for persontypernes udvikling.

Enneagrammet er ikke MBTI.

Hvor JTI (Jungiansk Type Indeks) og MBTI (Myers Briggs Type Indikator) fokuserer på rollemønstre og er godt til at identificere en given personlig adfærd i grupper eller andre rammer, er enneagrammet baseret på den bagved liggende "fiksering" eller motivation. Med tilføjelsen af niveauerne for psykisk sundhed, giver enneagrammet en præcis indikation af typens udfordringer og styrker og anviser en udviklingsvej, som i særlig grad er anvendelig i coaching og personlig udvikling.

 

Enneagrammet er ikke astrologi.

Enneagrammet har, i modsætning til manges opfattelse, intet at gøre med astrologi og det "Ukendte". Enneagrammet beskriver en række psykiske strukturer og den bagvedliggende motivation og er gennem utallige opsamlinger af personprofiler dokumenteret.

 

Enneagrammet kort fortalt

 1. Enneagrammet hjælper dig igang med det samme. Du rykker hurtigt på præcis information.
 2. Enneagrammet er relevant for dig og berører mange facetter af din personlighed, der er essentielle for din udvikling. Eks. i forhold til emner som stress, sociale relationer, motivation, reaktionsmønstre, vaner, kommunikation, følelsesmæssig kapacitet og meget andet.
 3. Enneagrammet forklarer hvordan vi som mennesker udvikler os. Det giver os eksakt viden og en forklaring på vores reaktion og motivation og sætter dermed adfærd i et større perspektiv. Det gør os i stand til at se os selv og andre på en ny og forhåbentlig rummelig og forstående måde.

For mere information...

Få inspiration og viden. Book et foredrag om enneagrammet.

Klik her >

 

© Copyright 2008, Egil Rausner - Alle rettigheder forbeholdt